Tjäna snabba pengar

Det finns flera sätt som man kan tjäna snabba pengar på. Här ska jag listen några.

Läkemedelstester

Företag som arbetar med läkemedelsframställning söker ständing ny personer att testa sina produkter på, för att studera den nya medicinens biverkningar. Personligen har jag gjort en test på AstraZenica i Göteborg. Detta gav mig 31000 kr före skatt. Arbetsinsatsen bestod av att jag var i deras lokaler 4*3 dygn, svalde de piller jag blev tilldelad och lämnade blodprov och urinprov regelbundet. För att bli läkemedelstestar ringer Du till läkemedelsbolaget som är aktuell och berättar att Du är intresserad av att testa läkemedel. De skickar hem information till Dig och resten flyter på smidigt.

För att kunna delta i undersöknignarna så krävs det att man är man, minst 20 år och max 55 år, är nikotin- och drogfri och kan avvara flera dagar i sträck. Uppfyller man dessa kriteri är man mer än välkommen att ringa. De är nämligen i stort behov av folk.

OBS! Är Du obekväm med nålstick så tänk över Ditt beslut noga.Bli spermadonator

Att bli spermadonator ger också pengar, givetvis. Ersättningen är omkring 300 kr per tillfälle/sats/dos (kärt barn har många namn). För att bli donator kontaktar Du den närmsta största sjukhus som finns i närheten där Du bor. Be att få bli kopplad till fertilitetskliniken eller reproduktionsmottagningen. Du kommer bli erbjuden en läkarundersökning där man lämnar sperma-, blod- och urinprov, blir utfrågad om ens personlighet, vad man har för inställning till provrörsbefruktningar med mera... Din spermier kommer att prövas genom att frysas ned och sedan tinas upp efter 6 månader. Klarar spermierna detta är man godkänd som donator. En tjugondel av männen faller bort p g a testet.

För att bli spermadontator ska man vara, givetvis, man, i åldern mellan 25-50 (undantag kan göras), vara fullt frisk, drogfri och inte ha bära på några kända ärftliga sjukdomar.

OBS! Skulle Din sperma ge upphov till ett barn har barnet laglig rätt att veta vem dess biologiska far är när detta fyller 18 år. Du som donator har dock inga som helst skyldigheter gentemot de avkommer Du kan tänkas ge upphov till.

Gör en hemsida och tjäna pengar på reklam

Affiliator är en relativt ny svensk affilit som har många bra annonsörer som erbjuder flera olika betalningsform som "pay per click", "leads" och "sales". Tjäna pengar på din webbplats!

Affiliator.com

Spela online-poker

Har Du bra med tålamod så kan Du alltid spela online-poker för att tjäna pengar snabbt. Allt Du behöver är ett kreditkort för att kunna föra in ett startkapital och sedan ta ut dina pengar. Börja först med att lära Dig reglerna.Everest Poker är den bästa pokerklienten. Dels är mjukvaran stabil och snygg, motståndet enkelt (vilket gör att Du vinner mer) och bords- och turneringsvariationen stor. Så här finns alla möjligheter att börja tjäna snabba pengar.

http://www.everestpoker.com/Gå till:


Din banner här?

 Besökarnas länkar

eXTReMe Tracker