Se på South Parks alla avsnitt helt gratis

Tryck här för att se på South Park-avsnitten gratis och streamat online om Du genomför guiden nedanför!Guide för att kunna se South Park

Okej för att detta överhuvudtaget skall fungera så krävs det att Du använder Mozilla Firefox, som finns att ladda ner här.För att kunna se avsnitten behöver Du även ladda hem en så kallad "Add-on" (tillägg) till Firefox. Detta ligger på endast 5 kB och gör inget annat än att ändra en parameter hos Din webbläsare (Firefox) som kallas för x-forwarded-for. x-forwarded-for:s syfte är att tala om för de serverar som Du besöker var Dú befinner Dig. Normalt registerar servrar som Du besökt att Du befinner Dig i Sverige. Med x-forwarded-for kan Du lura servern och säga att Du befinner Dig någon annanstans.

Det verkar som om South Park inte har rättighet att sända sina avsnitt till Sverige (antagligen pga av en förhandling med t ex MTV), ett Sverige som servern registerar med x-forwarded-for. Vi ska nu ändra Vårt ursprung för att lura servern.

Börja med att ladda hem x-forwarded-for här:
För Firefox 3.6, använd denna fil (döp om till *.xpi och släpa in i Firefox).
För Firefox 3.5, använd denna fil (packa upp och dra och släpa in i Firefox).

Äldre versioner använder denna sida:
Automatisk installation, bara att godkänna alla frågor.
Alternativ nerladdning - Släpa in filen i Firefox för att installera.

Starta sedan tillägget genom att gå till Verktyg --> X-Forwarded-For SpooferNu ska följande bild dykt upp. Tryck "Enabled" och mata in värdet 11.12.13.14 och tryck sedan "OK".För att kunna se på avsnitten trycker Du bara på South Park-karaktärerna längst upp på sidan så kommer allt att laddas i en popup. Dock är de tre reklamavbrott (a 20 sekunder styck) per avsnitt men det vägs upp av den höga kvaliten! Nu ska allt fungera, om inte kommer Du se följande bild. Gör Du det, kontakta nudeln.se så ska vi försöka åtgärda problemet!Enjoy South Park.... Tack till www.southparkstudios.com =)Gå till:


Din banner här?

 Besökarnas länkar

eXTReMe Tracker