Söka/spåra någon

"Kunskap är makt" är en känd gammal fras. Dock stämmer den lika mycket idag som den gjorde för hundra eller tusen år sedan. Här ska jag visa hur Du kan ta reda på eller komplettera information om en person. Kanske har Du en persons namn men skulle vilja ha dess telefonnummer. Mycket av detta kan man ta reda på med hjälp av det sidor jag ska presentera här.

Försök tänka runt och minnas dessa frågeställningar under tiden Du gör Ditt sökande så blir resultatet bättre:
Vem söker Du?
Var ska Du söka?
Vad vet Du?
Vad vill Du veta?

Google - Startspaning
Först ut kommer givetvis Google.se, internets egna Alexandria. Skriv in det Du vet om Ditt offer, namn, mail, telefon eller annat. Vad får Du för träffar? Ändra inställningar och söka på enbart svenska eller engelska sidor. Mer klar information nu? Skriv ner allt som kan tänkas ha en koppling med den Du söker.


Hitta.se - Namn eller telefonnummer
Skriv in namnet och/eller telefonnumret på den Du söker. Kanske Du kan få redo på var personen bor eller annan relevant information.


Eniro.se - Namn eller telefonnummer
Påminner om Hitta.se service. Kan dock finnas vesäntlig informationsskillnader i deras databaser.
Vägverket - Registreringsnummer
Om Du känner till registeringsnumret på personens bil kan Du få reda på information om bilens ägare på Vägverkets hemsida.

Birthday.se - Födelsedag
Om Du nu vet var personen bor och vad han/hon heter kan Du ta reda på vilken dag personen fyller år, hur många dagar det är kvar tills den fyller, personens stjärntecken med mera på Birthdays sida.


Ratsit.se - Taxerad inkomst
Ta reda på hur mycket personen i fråga har tjänat genom löneutbetalningar det senaste året. Kräver registrering, vilket givetvis är gratis och leder till att man får göra 10 kreditupplysningar på olika personer. När tio upplysningar är gjorda kan du bara regga ett nytt konto så får Du tio till.

Även ställen som LunarStorm och Adultfriendfinder kan hjälpa än. Glöm inte att försöka tänka som den Du söker, så skall allt säkert gå bra.


Hoppas guiden hjälper Dig med sökandet, och lycka till ;)Gå till:


Din banner här?

 Besökarnas länkar

eXTReMe Tracker