Spela poker online

Oavsett om du är ute efter att läsa om bra erbjudanden, pokerstrategier, onlinevärldens bästa poker sites och massa annat så rekommenderar vi ett besök på Pokerlistings.se. Att välja bland alla de pokersidor som finns är inte alltid så lätt, du bör tänka på följande.

Internet är fullt av pokersajter, det finns hundratals olika att välja bland. Många av pokerrummen är dock sammankopplade med varandra i nätverk och delar således spelarbas och mjukvara. De olika pokerrummen i ett nätverk kallas för ”skins” och det enda som skiljer dem från varandra är designen och vissa erbjudanden och kampanjer.

Det finns både små och stora nätverk – de största kan ha hundratusentals spelare i sin spelarbas. Det finns även helt självständiga pokersajter, giganterna PokerStars och Full Tilt är exempel på detta. Online poker är alltid online poker och oavsett vilket nätverk eller rum du väljer kommer du att känna igen dig. Reglerna och grundfunktionaliteten är alltid densamma.

Men det finns även viktiga skillnader när det handlar om bonusar/erbjudanden, mjukvaran, spelutbud och spelarnas skicklighet. Det är därför smart att spela i flera olika online pokerrum. Några viktiga faktorer att väga in:

* Teknologin bakom pokerrummen: Vissa pokerrum har mycket bättre grafik, spelbarhet och stabilitet.

* Bonusar och erbjudanden. Ta reda på så mycket du kan om sign-up bonusar, re-load bonusar, lojalitets-/poängprogram, freerolls och andra gratisspel. Här finns pengar att tjäna om du gör smarta val.

* Antal spelare. Ju fler spelare ett rum/nätverk desto större blir variationen på spelen. Och det kan skilja sig oerhört mycket. Vissa rum/nätverk har några hundra spelare under rusningstid medan de största kan ha tiotusentals. I de små rummen är det ofta svårt att hitta andra spel än No-Limit Holdem och kanske Pot-Limit Omaha. Om du vill spela Omaha Hi-Lo, Seven-Card Stud eller kanske något mixat spel är det bäst att spela på ett stort nätverk. Tänk även på att vissa rum/nätverk satsar hårdare på att ha ett bra turnerings och sit-and-go-utbud än andra.

* Motspelarnas skicklighet. Nivån på spelet kan skifta en hel del mellan olika pokersajter. Vissa rum lockar till sig många oerfarna spelare som mer eller mindre ger bort sina pengar. Kolla forum och recensioner för att hitta de verkliga smultronställena.

Pokerlistings.seGå till:


Din banner här?

 Besökarnas länkar

eXTReMe Tracker