Lyssna gratis på Spotify utan reklam

Är Du trött på att Spotify börjat klämma in reklam för jämnan i sina låtar. Trött på att betala? Sluta upp med det, Du kan få allt gratis. Det ända Du behöver göra är en enkel inställning.

Börja med att surfa in på http://www.xroxy.com/ och klicka på Proxy list i menyn och gör sedan följande inställningar (tryck på bilden för att få den förstorad):eller gå dit direkt genom denna länk.

Starta nu Spotify och gå in i menyn Edit --> Preferences. Gå till "Proxy-avdelning" och välj HTTPS och fyll i en av de IP-adresser som listas på www.xroxy.com samt portnumret. Se följande bild (även här kan man trycka på bilden):tryck sedan på "Apply" längst ner och starta om Spotify. Du ska nu ha en reklamfri klient, grattis och gratis, som vanligt från www.nudeln.se ;)

Ytterligare en lista med transparent:a proxys. Osäker på om alla fungerar, pröva Dig fram.

Lista med olika proxys (undvik dessa i största möjliga mån):
212.93.193.72:433
212.93.193.83:433
203.160.1.66:80
212.93.193.72:443
67.69.254.243:80

Lite förklaringar. När Du använder en Proxy tror Spotify att Du har ett annat ursprung än svenskt, därav flaggorna på www.xroxy.com. Spotify som är en svensk klient har nästan bara svenska annonsörer änså länge, annonsörer som riktar sin reklam till svenskar. Men om Du ansluter via en tysk proxy kommer Du undan den svenska reklamen. Kommer tysk reklam, byt proxy till ett land där Spotify antagligen inte har annonsörer (typ Qatar).

Tack till Spotify, strålande program!Gå till:


Din banner här?

 Besökarnas länkar

eXTReMe Tracker